Helló! Ugye esztek rendesen? 😉
A parázsburgonyát mindenki szereti, pláne ha jó ropogósra van sütve, a sárgarépa kitűnő béta-karotin forrás, a tojás pedig úgy jó, ahogy van. 🙂 Pont ennyi ez az ebéd/vacsora/köret, kinek mennyi van benne. Nekem önálló fogás, továbbra is CU és Hisztamin intolerancia diétában. Amitől mégis más, az a néhány csepp muskotályos balzsamecet, mellyel a zöldségeket összeforgattam, meg persze olívaolajjal is, amivel sosem fukarkodok! 🙂 Egy kevés só(pehely), rozmaring levél és már mehet is a 200 fokra előmelegített sütőbe. Mivel nálam a tyúktojás továbbra sem játszik, néhány fürjtojást főztem mellé. Vagy ahogy egy kedves volt kolléganőm mondaná: játéktojást… 😉
Mindent összevetve is maximum 10 perc a ráfordított idő és ebben már a tojások megpucolása is benne van. A sütésre 20-30 percet számoljunk, a végén néhány perc grill kifejezetten jót tesz neki!
Mindig nagyon finomakat készítesz ! Üdv:Ica
by Tátrai Lászlóné- Ica március 3, 2020 at 06 : 18Köszönöm szépen Ica! Szép napot! 🙂
by Felholany március 3, 2020 at 06 : 08Szia Rita, óriási ez a recept! A fiammal ezt ettük most (a leírásod alapján) és nagyon élveztük. Köszönjük a finom vacsorát! Remélem jól vagy ebben a vírusos időben! Üdv., Zoli
by Zoli március 3, 2020 at 06 : 02Szia Zoli! Egészségetekre, örülök, hogy ízlett! 🙂 Jól vagyok köszönöm, írom a recepteket! 😉 Vigyázzatok magatokra!
by Felholany március 3, 2020 at 06 : 10Szia Rita, elkészítettem répa helyett padlizsánnal a krumplit, az is super volt.
by Zoli április 4, 2020 at 03 : 10Kellemes Húsvétot! Kivételesen most ne fogadj sok locsolót!
Üdv., Zoli
Köszönöm szépen Zoli! Kellemes Húsvétot kívánok Nektek is! 🙂
by Felholany április 4, 2020 at 04 : 48Szia Rita, most répa helyett brokkolit és paprikát (éppen ezek voltak itthon) tettem a krumpli közé amikor már a krumpli félig megsült. A zöldségnek kevesebb idő is elég, és nem akartam, hogy megégjen. Így is élvezetes volt, továbbra is szeretem ezt a receptet. Köszönettel, Zoli
by Zoli április 4, 2020 at 08 : 27