Rólam
1989-ben közgazdasági érettségivel a zsebemben csak azt tudtam biztosan, hogy mi nem szeretnék lenni: könyvelő, tervező, statisztikus.
Ezért sok más mellett dolgoztam fotósként stúdióban és esküvőkön egyaránt, műszaki rajzolóként, de tanultam néptáncpedagógiát, protokollt és rendezvényszervezést is. Csak a gasztronómia és főzés iránti szenvedélyem volt állandó.
2009-ben hoztam létre gasztroblogomat azon elhatározásból, hogy a barátaimnak sütött/főzött ételek receptjeit ne papírlapokra körmöljem, hanem mindenki számára, mindig elérhetővé tegyem.
Életem számítógépén jó néhány „restart”-ot nyomtam, így történt, hogy 2011. decemberében Olaszországban találtam magam egy olasz séf mellett, ahol végül 2 évig éltem és dolgoztam, majd a megszerzett tudást (is) kamatoztatva további 3 évet töltöttem Ausztriában.
A gasztronómia mellett nagy szerelmem az utazás (tagadhatatlanul legfőképpen Olaszországban szeretek csavarogni), de életem fontos része a tanulás is. Érdekel és foglalkoztat az Ájurvéda, mely segítségével, legfőképpen a gasztronómiai vonalon való alkalmazásával megküzdöttem komoly betegséggel.
Remélem, hogy új honlapomon, mely már nem csak a gasztronómiáról, de utazási élményeimről, gondolataimról, érzéseimről, tapasztalásaimról is szól, mindenki talál kedvére való olvasmányt, segítséget, receptet, inspirációt.
Legutóbbi hozzászólások