Talán leves, talán ital de kétségkívül a nyár egyik slágere. A hozzávalókon, egy turmixgépen és némi fantázián túl nagyobb előkészületet nem kíván. Még a tűzhelyet sem kell hozzá bekapcsolni…
Picit merészet gondoltam, és egy kis feketeribizlis krémlikőrt lottyintottam hozzá. Bár nem jelentős az alkoholmennyiség, fogyasztása csak 18 éven felülieknek ajánlott! 🙂
- Hozzávalók: (2 személyre)
0,6 l tej
1 dl tejszín
1 kis pohár natúr joghurt
2 maréknyi fagyasztott málna
8-10 levél menta
1 ek. méz
1 tk. vaníliakivonat
1 tk. Créme de Cassis (feketeribizlis)
A hozzávalókat turmixgépben egyneműsítem, habosítom.
Aki érzékeny az apró magokra, szűrje át, én nem tettem.
Azt hiszem szívesen megkóstolnám. Nagoyn finom lehet
by Bianka június 6, 2010 at 07 : 22Fantasztikus!!!
Nem is ragozom tovább 🙂
by Chef Viki június 6, 2010 at 08 : 09Gyönyörű színe van, én is megkóstolnám szívesen!
by Andi június 6, 2010 at 03 : 22Szuperszép színek, fincsi hozzávalók, ötletes!:-))
by Andi/cuki június 6, 2010 at 06 : 50Bianka,
hűsítő finomság… 🙂
Chef Viki,
köszönöm! 🙂
Andi,
hát eléggé Barbie-s színe lett… 🙂
Andi/cuki,
by Felhőlány június 6, 2010 at 08 : 04köszi! 🙂
Kétségkívül sláger. Fel is vettem a hétvégi menübe! 🙂
by Eperlány június 6, 2010 at 10 : 05Eperlány,
by Felhőlány június 6, 2010 at 10 : 33biztosan ízleni fog! 🙂