Újabb díjat kaptam… :)

március 14 , 2010 by: Felholany

Ráadásul rögtön hármat is! 🙂
Picit elmaradtam a publikálásukkal, de természetesen nem azért, mert elfelejtettem volna…
Nagyon jóleső érzés, felvidította a hétköznapjaimat!
Örülök, hogy ennyien jártok hozzám, olvassátok a blogomat, és hogy az életetek része lehetek! 🙂
Ezzel a díjjal hárman is megajándékoztak, elsőként a Kerekerdő közepéről Krisztina, majd a Citromhéj blog kreatív szerzője DeeDee és Ági a Babakonyhából. Mindhárom blog a kedvenc blogjaim között szerepel, és örülök, hogy az életem részei! 🙂

Szintén Ágitól kaptam a tavaszi napfényes díjat is. Hát szó mi szó, most már tényleg itt lenne az ideje, hogy a természet megajándékozzon bennünket ezzel a várva várt évszakkal! :))

Livi, a Gyémánt Konyha blog tulajdonosa egy virtuális kéznyújtás mellett a Kreatív Blogger díjjal jutalmazott. Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves Tőled!


A szabályok szerint:

1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a díjat másik 7 blogtársamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

A 7 új dolgot magamról most a következő bejegyzésekben fogom elrejteni. Aki rendszeresen olvas, meglelheti… 🙂

És hogy kiknek ajánlom a díjat? Egy új csapatnak, a csapat mind a 14 tagjának, akik kitalálták és megalkották a KIFŐZTÜK! c. virtuális gasztro magazint! Köszönjük szépen!:)

11 Hozzászólás

  • Nagyon szépen köszönöm!

  • Koszonom, koszonjuk!

  • Én is köszönöm szépen!! :))

  • Nagyon szépen köszönöm, megtisztelsz!

  • Megtisztelsz, hogy rám is gondoltál! Köszönöm szépen!:)

  • Szerintem ha valaki most megérdemli ezt a Kreatív Blogger Díjat, akkor azok TI vagytok! :))) Élen Szepykével, mint ötletgazdával, és Veletek, hogy összehoztátok! Gratula! :))

  • Nagyon szépen köszönöm én is! Igazán megtiszteltél vele!

  • Köszönöm kedvességedet, nagy öröm, hogy ennyi embernek tetszik!

  • A többiekkel és Veled együtt én is köszönöm és örülök!:) Nagyon kedves vagy!:)

  • Köszönjük, köszönöm, igazán nagyon kedves vagy, hogy gondoltál ránk! :)))

  • Köszönjük szépen! :))

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum