A héten én árulok el néhány kulisszatitkot fotózási szokásaimról a Gasztrobox „Hogyan készítettem” rovatában. 🙂
Kereszttűzben az Aszalt paradicsommal, kapribogyóval sült csirkemell érme fokhagymás puliszkával, melynek receptje itt olvasható.
július 09 , 2010 by: Felholany
Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.
Bővebben rólam itt.
© Pfeffer Rita 2009
web: weblapteam
jóóó
PS-ben a szintek beállítása cuccal lehet világosítani, meg rendberakni a színeket, ha a fehér nem fehér hanem inkább szürke (vagy bármi más)
kép/korrekciók/szintek
van 3 kicsi pipetta, az elsőa fekete, a második a középszürke, a harmadika fehér. azzal kella kép megfelelő részére kattintani.
van automatikus szintbeállítás is, de kézzel jobb (levels az angolban)
és bejegyzés írás tekintetében tudom javasolni a windows live writert (az msn-nel van egy csomagban, ingyenes, magyar és egyszerű). olyan mint egy szövegszerkesztő, de a blogod beállításaival (képkeretezés stb), és automatikusan vízjelez ha akarod, és egyszerű képmanipiulációra is képes, levágás, döntés, hőmérséklet, fekete fehér stb
by Lilla július 7, 2010 at 11 : 44Lilla,
by Felhőlány július 7, 2010 at 12 : 03köszönöm szépen! 🙂 Ráadásul duplán! ;o) Remélem hamarosan több szabadidőm lesz, és utánajárok ezeknek az okosságoknak… 🙂
szivesen. én már úgy elkényelmesedtem, hogy böngészőből nem is posztolok, csak a writerből a saját gépemről.
by Lilla július 7, 2010 at 12 : 40