Kulisszatitkok…

július 09 , 2010 by: Felholany

A héten én árulok el néhány kulisszatitkot fotózási szokásaimról a Gasztrobox „Hogyan készítettem” rovatában. 🙂

Kereszttűzben az Aszalt paradicsommal, kapribogyóval sült csirkemell érme fokhagymás puliszkával, melynek receptje itt olvasható.

3 Hozzászólás

  • jóóó
    PS-ben a szintek beállítása cuccal lehet világosítani, meg rendberakni a színeket, ha a fehér nem fehér hanem inkább szürke (vagy bármi más)
    kép/korrekciók/szintek
    van 3 kicsi pipetta, az elsőa fekete, a második a középszürke, a harmadika fehér. azzal kella kép megfelelő részére kattintani.
    van automatikus szintbeállítás is, de kézzel jobb (levels az angolban)

    és bejegyzés írás tekintetében tudom javasolni a windows live writert (az msn-nel van egy csomagban, ingyenes, magyar és egyszerű). olyan mint egy szövegszerkesztő, de a blogod beállításaival (képkeretezés stb), és automatikusan vízjelez ha akarod, és egyszerű képmanipiulációra is képes, levágás, döntés, hőmérséklet, fekete fehér stb

  • Lilla,
    köszönöm szépen! 🙂 Ráadásul duplán! ;o) Remélem hamarosan több szabadidőm lesz, és utánajárok ezeknek az okosságoknak… 🙂

  • szivesen. én már úgy elkényelmesedtem, hogy böngészőből nem is posztolok, csak a writerből a saját gépemről.

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum