Kérdés – blogélmények

február 21 , 2010 by: Felholany

Nyárikonyha érdeklődött blogos élményeim felől. A kérdés egészen pontosan így hangzott:

„Szoktak-e kellemetlen élményeid lenni a blogoddal kapcsolatban? Minden érdekel, ami érint/megérint Téged. Kiváncsi vagyok. Ismerőseid, barátaid, kollegáid, családtagjaid hogyan reagálnak? Te hogyan reagász erre?”

Őszintén szólva, nem tudok kellemetlen élményről beszámolni! 🙂

Igyekszem betartani a „szabályokat”. Kizárólag saját magam által készített fotókat használok a blogomon, a receptek származását – amennyiben azok nem az én kreativitásomat dícsérik, minden esetben feltüntetem.
Konfliktuskerülő személyiség vagyok, nem gerjesztek vitákat, és próbálom ezektől távol is tartani magamat.

Májusban lesz egyéves a blogom amit alapvetően a saját receptjeim rendszerezésére, másrészt pedig a barátaim miatt (is) készítettem, hogy ne feclikre írogassam nekik a kedvenc recepteket.
Az, hogy jelenleg 50 rendszeres olvasóm van, és sokan kommentelnek egy-egy bejegyzésemhez, sok pozitív visszajelzést kapok korábbi posztokhoz is, hihetetlen örömmel tölt el!
Kolléganőim is rendszeresen nézelődnek a receptjeim között, tanácsokat kérnek és örömmel beszámolnak a család megelégedettségére készített finomságokról!

A blogot elsősorban továbbra is a saját magam örömére írom, nincsenek ezzel kapcsolatos üzleti terveim.

Köszönöm mindenkinek, aki olvassa, aki ellátogat hozzám!
(A fotón saját ültetésű krókuszhagymáim virágpompában.)

3 Hozzászólás

  • 🙂
    Még jó, hogy nincsenek kellemetlen kommentelőid, nem nyitogatod a "pofonos ládát", mint néha én teszem…:)
    És magam részéről köszönöm, hogy vagy nekünk!:)

  • 🙂 köszönöm Szepyke! 🙂

  • a krokuszaid mar februarban nyíltak? nálunk csak most..köszi a posztot. További jó blogolást!

Hozzászólás a(z) szepyke bejegyzéshez Válasz megszakítása

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum