Ebéd utáni szieszta és uzsonna – az Állatkertben… :)

május 26 , 2010 by: Felholany

13 Hozzászólás

  • De édesek!:-))))
    Köszi, hogy megosztottad velünk ezeket a szép képeket!!!

  • most irigykedek kicsit (na jó nem is kicsit). én is akarok már menni állatkertbe. de most a bécsi a cél, meg majd a bp-i ha kész az új bölény és zsiráfház.
    jó képeket csináltál nagyon.

  • Nagyon aranyosak:) ezer és egy éve nem voltam állatkertben…

  • De édesek. Nagyon szeretem az állatokat

  • Latsia,
    ugye? És valahogy olyan időben értünk oda, hogy ez volt az általános… Minden második állat aludt, vagy később evett… :)) Mókás volt. 🙂

  • Lilla,
    köszönöm szépen! Tény, hogy elég nagy építkezés folyik, de talán hamarosan vége lesz… Néhány éve voltam utoljára, elképesztő változások történtek azóta. A bécsi állatkertben még nem jártam, majd számolj be róla légyszi ha voltatok! 🙂

  • Kata,
    nagyon élveztem, talán jobban is mint az 5 éves… :)) Mondjuk másnap rendesen éreztem a közel 6 órás barangolást a lábaimban…
    Érdemes elmenni! :))

  • Bianka,
    a tömeget leszámítva tökéletes kikapcsolódás! Nagyon cukik voltak, és megkönnyítették a fotózhatóságukat azzal, hogy szunyókáltak… :)))

  • Én is voltam kb. egy hónapja- írtam is róla- és tisztára ugyanezeket az állatokat fotóztam, van pár hasonló képem. Mi imádjuk az állatokat, nekünk is nagyon nagy élmény a szépen felújított állatkert, a gyereknek meg pláne. Érdemes elmenni mindenkinek.

  • Zsuzsi,
    már megyek is és nézem a képeidet…. :))
    Oázis a város közepén, nagyon élveztem! :))

  • Ki volt ebéd után? Az állatok, vagy Te?:)

  • Szepyke,
    az állatok….:)) 6 órányi állatkerti séta után én a róka pozícióját vettem fel vacsora után… :))

  • Megnéztem a rókát…
    :)))

    Én is bírom azt a poziciót!:)))

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum