Croissant és tejeskávé, avagy reggeli a városban – átable!

augusztus 24 , 2014 by: Felholany

Egy viszonylag korán kezdett városnéző-idegenvezető napba bőven belefér még egy plusz reggeli, pláne ha az croissant és kávé. Addigra már sétáltunk is bőven, úgyhogy egy nagyon hangulatos helyre tértünk be az Arany János utca 16-ba, ez az: átable!
Kellemes belső, hangulatos kis icipici asztalokkal, de jó idő esetén az üzlet előtti asztaloknál is helyet foglalhatunk. Ami kicsit meglepett, hogy f11-kor nem „roskadoztak” a polcok az árutól, szombati napon reggel 7-től délután 4-ig vannak nyitva…. De így is bőven volt akkora kínálat, hogy én már megint kicsit nehezen tudtam választani a többféle croissant közül. Minőségi, eredeti francia croissant amit árulnak, az ár-érték arány is ennek megfelelően alakul, de határozottan megéri az élmény miatt! 🙂
A kiszolgálás kedves és gyors.
A teszt első alanya egy sima croissant volt, később majd jön a mandulás, sonkás is… 🙂 
Hangulatos, nyitott ablak az utcára asztallal, ha nem zavar, hogy az utcán sétálók belenéznek a tányérunkba…. 🙂
Budán és Pesten is vannak üzleteik.

0 Hozzászólás

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum