Februári Gasztroangyalka… :)

február 28 , 2010 by: Felholany Egyéb

Tegnap hozzám is megérkezett a Gasztroangyalkám, Ági személyében! :))
Eredetileg úgy volt, hogy mindketten ott leszünk a karácsonyi GBT-n, ezért sokáig titok fedte, hogy Őt én „húztam”, Ő pedig engem… 🙂 Mindketten meglepődtünk ezen amikor e-mail-ben felvettük egymással a kapcsolatot. Végül abban maradtunk, hogy jönnek majd valamikor Budapestre és személyesen találkozunk. Több meghiúsult terv után tegnap találkoztunk egy teázóban melyet Ági ajánlott, és ahol „Buborékos teát” ittunk. (Erről majd még fogok írni!)
A felszolgáló lány egyébként nem leplezett mosollyal nézte a kezemben az angyalkás-karácsonyi ajándékzacskót február végén… 🙂
Teáztunk, beszélgettünk és átadtuk egymásnak az ajándékokat. Gyönyörű csomagolásban saját készítésű birslekvárt, Ági által bekevert gyümölcsteát és egy csodaszép csokibarna kötényt kaptam, melyen a blogomon megjelent ételek fotóiból összeállított montázs van! Nagyon eredeti, fantasztikus és meseszép ajándék! (Vajon Ági honnan tudta, hogy nincs kötényem?!)
Nézzétek meg közelebbről is:


A birslekvárt még nem kóstoltam, de a teát igen! Mélyvörös színű, mesés ízű gyümölcstea finom aszalványokkal. A tea után a kiázott puha gyümölcsök is elfogytak… 🙂
Ági! Nagyon szépen köszönöm ezúton is a fantasztikus ajándékokat, nagyon meghatódtam, nagyon tetszenek, és nem utolsó sorban nagyon örülök, hogy személyesen is találkoztunk! 🙂

8 Hozzászólás

  • Ötletes és fantasztikus ajándék lehetett…
    Nwkem ugyan van kötényem – több is -, de ilyen montázsosat elfogadnék!

  • Bodzazsuzsa,
    nagyon kreatív ajándék, én rettenetesen örülök neki! :))
    Nagyon jól néz ki a nyúlragud! Sajnos változatlanul nem tudok hozzád itthonról kommentelni.. 🙁

  • Gratulálok!:))) Remek ajándékokat kaptál!:)

  • Szepyke,
    köszönöm! De még mennyire! :))

  • szia!
    most tévedtem ide és nagyon megtetszett az ajándék gyümölcsteád. meg tudnád mondani, milyen csodás aszalványokból készült? hátha sikerül nekem is lemásolnom. 🙂
    köszönöm szépen!!


    arwen

  • Kedves Arwen,
    köszi, egyébként nagyon finom is volt! 🙂 A pontos receptet nem tudom Neked leírni, mert ezt a teát én is ajándékba kaptam Ágitól, de ha kéred, Ő biztosan szívesen elmondja a pontos arányokat. (A post első mondatában be van linkelve Ági oldala…)
    Szép napot!

  • óó.. nincs átszínezve a link, nekem meg eszembe se jutott fölé vinni az egeret, én buta. ha tegnap eljutok idáig, biztos nála kezdek. 🙂
    köszi mindenesetre. és boldog szülinapot. 🙂


    arwen

  • hát, nem sikerült Áginál megjegyzést hagynom, ez most elvette kicsit a kedvem, majd valamikor újra próbálkozom.
    azért neked boldog szülinapot!


    arwen

Hozzászólás a(z) Névtelen bejegyzéshez Válasz megszakítása

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum