piknik, filmek és egyéb mindenmentes hétvégi finomságok – programajánló

április 13 , 2018 by: Felholany

Nem is én lennék, ha nem gasztronómiai programmal kezdeném a hétvégi ajánlómat. 😉 Idén is lesz Tavaszi Etyeki Piknik ezen a hétvégén (április 14-15.), mely a sonka és a pezsgő jegyében telik majd el. Ínyenc tavaszi ízek, finom borok, jó zenék, kézműves vásár, főzőverseny, kikapcsolódás. Részletes program a képre kattintva elérhető!

Az ország másik felében élőknek sem kell elkeseredniük, Szegeden is lesz egy nagyon jó program ezen a hétvégén: Gerilla Gourmet 2018. Kulináris Rock&Roll a Széchenyi téren! Mottójuk: “Minden eddiginél brutálisabb és változatosabb street food különítmény, extravagáns food truck-okkal, a fedélzetükön Magyarország legjobb utcai szakácsaival! Nálunk továbbra sincs E betű, nincsenek egészség-romboló vackok, szintetikus hazugságok. Igazi ételek, háztáji alapanyagokból, mesterien elkészítve!” Kattints a képre!

A “Csak a Mentes” csapata Tavaszi vásárt tart a Duna Palotában szombat-vasárnap (április 14-15.). Szeretnék megismertetni a nagyközönséggel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Rohanó világunkban sokszor gondot jelent, hogy miként és honnan szerezzük be a számunkra szükséges mentes termékeket. Erre nyújt megoldást a “Csak a Mentes” csapata. Szigorúan ellenőrzött partnerekkel dolgoznak, ami a garancia a minőségre és a megbízhatóságra és természetesen a mentességre. Náluk meg fogsz találni mindent , ami glutén,- laktóz,- tej,- tojás,-cukormentes, paleo és vegán és természetesen mindenmentes! Lehet kóstolni, lesznek workshop-ok, főzőbemutató, illetve táplálkozási szakértőktől is lehet segítséget és tanácsot kérni. Részletes program a képre kattintva olvasható:

A filmek kedvelőinek a Művész mozi kínál színes programokat április 12-18. között a Lengyel Filmtavasz keretében. Idén ünnepli Lengyelország a függetlensége visszaszerzésének 100. évfordulóját. A visszaszerzett függetlenség elválaszthatatlanul összekapcsolódik a szabadság fogalmával, amelyért az utóbbi évszázad során Lengyelországnak többször meg kellett küzdenie. A szabadságnak azonban sok dimenziója és arca van, amit az idei filmek is szemléltetnek, mind az egyén, mind a nemzet tekintetében. Túlnyomó részük igaz történeten alapul, hiszen a legérdekesebb forgatókönyveket maga az élet írja. Részletes programért klikk a képre:

Legyen szép hétvégétek! 🙂

0 Hozzászólás

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum

scroll to top