A csoki a legjobb lélekgyógyszer. 🙂
A jókedvet még jobbá teszi.
Csokis, roppanós, gyümölcsös.
Egy csésze kávéval az igazi.
És még a nap is sütött hozzá! 🙂
Nagyon brownie.
Hozzávalók:
3 tojás
90 g cukor (vagy édesítő)
15 dkg laktózmentes vaj
1,5 tábla jó minőségű étcsoki (15 dkg)
10 dkg mandulaliszt
1 maréknyi dió
piros gyümölcs (gránátalma, eper, stb…)
Vízgőz fölött megolvasztom a csoki és vaj keverékét, hagyom hűlni.
175 fokra előmelegítem a sütőt.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem, hozzáöntöm a felolvasztott csokit és hozzákeverem a mandulalisztet és a felaprított diót. (néhány szép diót félreteszek a díszítéshez)
A masszát egy sütőpapírral bélelt 20 cm-es formába kanalazom, megdíszítem a fél diószemekkel és 30 perc alatt készre sütöm.
Friss gyümölccsel tálalom.
0 Hozzászólás