Nem először készítettem el ezt a tapast, de érdekes módon eddig a blogra még nem került fel. Az okát nem tudom, most pótolom a hiányosságot… Ez a falatka is a kollégáknak készült múlt péntekre. Gyorsan össze lehet dobni, hidegen tökéletesen szeletelhető, fogpiszkálóra vagy koktélpálcikára tűzve remek vendégváró előétel lehet belőle. „Tapas az összefoglaló neve mindazoknak […]
spanyol
Sütőben sült tortilla
augusztus 10 , 2010by Felholany
Tostada de aguacate – Avokádós pirítós
július 04 , 2010by Felholany
Egységes spanyol konyháról nem beszélhetünk, a Spanyolországban jellemző ételek földrajzi egységenként, és éghajlati övenként változnak, hiszen a múlt század elejéig a hatalmas távolságok, és földrajzi akadályok (hegyek, külön szigetek) miatt a kommunikáció nehézkes volt Spanyolország egyes tartományai között. Az ízeket továbbá Spanyolország rendkívül gazdag történelme is befolyásolja: a spanyol konyhának főleg római, mór, és zsidó […]
Legutóbbi hozzászólások