Márciusban több olyan „jeles” nap volt, mint a Vese világnapja vagy a Víz világnapja, melyek jegyében még inkább igyekeztem arra figyelni, hogy mi kerül a tányéromra. Nem mintha februárban, vagy májusban ez ne lenne fontos, de most erősebben koncentráltam az egészséges táplálkozásra. 🙂 Egy szép vasárnapon ez lett belőle. Hozzávalók (2 személyre) 1 kisebb kápia […]
rizottó
Kápia rizottó lazaccal és sült paradicsommal
március 23 , 2019by Felholany
esti gyors: őszi rizottó zsályával és sárgarépával
november 04 , 2017by Felholany
Mi is a rizottó? Krémesre főtt rizs frissen reszelt sajttal (parmezán) tálalva. 🙂 Olaszországban tanultam meg igazából jó rizottót készíteni Fabio (a séfem) mellett. Sok múlik a hozzávalókon, illetve minden hozzávaló meglétén, a friss alapanyagokon és a készítésébe fektetett szereteten és gondoskodáson. Fontos szereplő a fehérbor, illetve az, hogy a főzéshez (so)sem használok olyan bort, […]
Legutóbbi hozzászólások