Tobzódás a színekben, tobzódás az ízekben. Ez a nyár adottsága, aminek minden pillanatát ki kell használni! A dinnyeszezon kellős közepén járunk, van minden: sárgadinnye, cukordinnye, mézdinnye, gáladinnye, piros- és sárga húsú görögdinnye maggal és mag nélkül. Úgy is jó enni, hogy a könyökünkön folyik az édes lé, meg úgy is, hogy elegánsabb módon felkockázva tálkából […]
dinnye
görögdinnyés fetás „lasagne” – és még sütni sem kell!
augusztus 02 , 2017by Felholany
cukkinis bulgur csirkével – hétvégi menüajánló
július 21 , 2017by Felholany
A hétvégén folytatódik a kánikula, ezért egy már-már megúszós „alig” főzést igénylő menüt ajánlok Nektek! A bevásárlólistát reggel elküldtem, és ha mindent bevásároltatok ami rajta volt, akkor kezdhetjük is a főzést. A megvásárolt ásványvizet folyamatos tempóban töltögessük magunkba! 🙂 A bulgur nem más, mint tört búza. A magyar hétköznapi konyhában inkább csak az utóbbi években […]
Legutóbbi hozzászólások