Édes, csípős, füstös, ragacsos, omlós. Legjobb, ha szabadtűzön készül, de sütőben sütve is „meg lehet enni”. 🙂 Bár nem vagyok nagy vöröshús fogyasztó, azért egy jó kis fokhagymás sült oldalasnak én sem tudok ellenállni. Az elkészítési módot illetően megoszlanak a vélemények, van aki magasabb hőmérsékleten rövidebb ideig, a másik tábor alacsonyabb hőmérsékleten hosszú ideig süti. […]
bulgur
ragacsos oldalas fahéjjal. hétvégi ráérős ebéd.
március 14 , 2018by Felholany
cukkinis bulgur csirkével – hétvégi menüajánló
július 21 , 2017by Felholany
A hétvégén folytatódik a kánikula, ezért egy már-már megúszós „alig” főzést igénylő menüt ajánlok Nektek! A bevásárlólistát reggel elküldtem, és ha mindent bevásároltatok ami rajta volt, akkor kezdhetjük is a főzést. A megvásárolt ásványvizet folyamatos tempóban töltögessük magunkba! 🙂 A bulgur nem más, mint tört búza. A magyar hétköznapi konyhában inkább csak az utóbbi években […]
Legutóbbi hozzászólások