helló hétvége! gasztro programajánló és medvehagymás receptek

március 15 , 2019 by: Felholany

A háromnapos hétvégén számtalan jobbnál jobb programon vehetünk részt. Amennyiben az időjárás engedi, március 15.-én ingyenesen látogathatjuk meg a Skanzent Szentendrén, de nem lesz olyan szeglete az országnak, ahol ne tartanának valamilyen gasztronómiai fesztivált. Lesz Toros fesztivál, Pálinka Fesztivál, de Csokoládéfesztiválból rögtön 2 is megrendezésre kerül a hétvégén. Egy program Tatán és egy Csokoládé napok Kecskeméten. Mindkét rendezvény március 16-17. között kerül megrendezésre. A részletes program és egyéb információk a képre kattintva olvashatók.

Csokoládé és Édesség Fesztivál 2019 Tata

A kecskeméti rendezvényen ingyenes a belépés, itt is lesz minden aminek köze van a csokoládéhoz! Részletek a képre kattintva!

Csokoládé Napok 2019 Kecskemét

Március 15-17. között kerül megrendezésre a Szoboszlói Toros Napok Hajdúszoboszlón. Aki ott tölti a hosszú hétvégéjét, látogasson ki a rendezvényre! A rendezvény célja a hagyományok ápolása és a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése. A fesztiválon számos népi és tájjellegű étel mellett lelket melengető magyar pálinkákat és borokat is lehet kóstolni. Részletek a képre kattintva!

Szoboszlói Toros Napok 2019 Hajdúszoboszló

Tizedik alkalommal ad otthont Szeged szíve, a Széchenyi tér a Toros Pálinkafesztiválnak 2019. március 14-17. között, amely 2009-es születésétől fogva a városi fesztiválszezon nyitóakkordja. A hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjava lesz jelen a fesztiválon.

Szegedi Toros Pálinkafesztivál 2019

Azoknak, akik az otthoni pihenés mellett teszik le a voksukat, jöjjön néhány tavaszi recept, hiszen elkezdődött a medvehagyma szezon, rövid ideig tart, érdemes kihasználni minden pillanatát! 🙂

Medvehagyma krémleves

Medvehagyma pesto-val pácolt csirke sült retekkel, tejszínes tésztával 

Pesto. Penne. Parmezán.


Tejfölös-medvehagymás muffin


Szép és tartalmas hétvégét kívánok mindenkinek! 🙂

0 Hozzászólás

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap boldog dolgok boldogság bonbon bor bulgur bébicékla cheesecake chia colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland keksz kelt tészta kence kenyér kirándulás knédli koviubi kreatív krémleves krémsajt kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto piac pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein pulyka pástétom reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült sütőtök tahini tavasz tea természetfotó tirol tojás tonkabab torta Toszkána turi tészta tök tökmag töltött túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás ősz

Archívum

scroll to top