dolgok, melyek boldoggá tettek júliusban

július 31 , 2017 by: Felholany

Hú, de gazdag volt ez a július élményekben! 🙂 Eleve azért, mert 3 hét alkotói-, kreatív és hedonista szabadságra mentem. 😉 Meg még ezekért:

  • ami a legfontosabb, elkészült a honlapom!
  • e miatt sokat főztem, fotóztam, ettünk
  • megettem egy- vagy két tucat makaront (lelkiismeretfurdalás nélkül)
  • kirándultunk, kivételesen csak határainkon belül, de csodákat láttunk
  • futottunk vaddisznócsalád elől
  • piknikeztünk a szabadban
  • hajókáztunk a Velencei tónál
  • jobbnál-jobb hamburgereket teszteltünk
  • meg olasz éttermeket
  • volt ráérős barátnős csacsogós ebéd is
  • láttunk óriás toronyugrást a Vizes VB-n (adrenalinfüggő vagyok)
  • fantasztikus kávékölteményeket ittunk, talicskányi jéggel
  • elkészítettem életem első (majd második és harmadik) kovászos uborkáját, melynek nagy rajongója lettem
  • örökbe fogadtam sok-sok könyvet, meg néhányat ki is olvastam
  • rekedtre üvöltöttük magunkat a Pál Utcai Fiúk koncertjén
  • Domony beach-en “homokoztunk” és napfürdőztünk. Meg azért csobbantunk is.

Izgatottan várom az augusztust, hogy az vajon mit tartogat! 🙂

2 Hozzászólás

  • Legközelebb veled tartanék☺ ja és kicsit irigykedem😯

    • A Pilisi túrát az idén összehozzuk! 🙂 Futhatsz velem a vaddisznómama elől! 😉

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!

Címkék

ajvár ajánló Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap boldog dolgok boldogság bonbon bor bulgur bébicékla chia colitis colitis diéta csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel esti gyors fagyi feleség felhőlány feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gondolat gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland keksz kelt tészta kence kenyér kirándulás koviubi kreatív krémleves krémsajt kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto piac pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein pulyka pástétom reggeli ricotta rizottó rizs rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült sütőtök tavasz tea természetfotó tojás tonkabab torta Toszkána turi tészta tök tökmag töltött vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás ősz

Archívum

scroll to top