Ismét egy recept Sacitól a Mozdulj Anyu! blogról. Diétás időszakban – bár amilyen finom bármikor! – remek megoldás a csoki iránti vágy leküzdésére.
Főzés nélkül 10 perc alatt elkészíthető, rövid hűtés után jól szeletelhető, dobozolható és nassolható. Hozzáadott édesítőt nem tartalmaz és még a csoki is cukormentes. 🙂 A proteinporok nem csak turmixként fogyaszthatóak, remek desszerteket lehet készíteni belőlük és a reggeli zabkásához adva is szuper ízesítő. Nekem a málnás-vaníliás a legnagyobb kedvencem. 🙂
Ez a makadámdiós változat pedig remek egy étcsokis nassolnivalóhoz is.
Hozzávalók:
100 gramm makadámdiós casein por (rendelhető: www.best-body-nutrition.hu oldalon)
1 csomag NoCarb vaníliás pudingpor (rendelhető: www.szenhidratmentesteszta.hu oldalon)
40 gramm szobahőmérsékletű kókuszzsír
Sacinál mandulatej, nálam mogyorótej (Ő sem mérte, én is csak érzésre, kb. 2-2,5 dl lehetett)
1 tábla Wawel cukormentes étcsoki (Penny)
A protein port és a vaníliás pudingport összekeverem. Hozzáadom a kókuszzsírt és folyamatosan a növényi tejet addig, amíg még egy kenhető de sűrű masszává nem áll össze.
Folpack fóliával bélelt tepsibe kenem a masszát és beteszem a hűtőbe.
Vízgőz felett megolvasztom a csokit és ráöntöm a massza tetejére. 1 óra hűtés után forró vízbe mártott késsel jól szeletelhető.
0 Hozzászólás