Diós-csokis proteinszelet

május 15 , 2016 by: Felholany Egyéb

Ismét egy recept Sacitól a Mozdulj Anyu! blogról. Diétás időszakban – bár amilyen finom bármikor! – remek megoldás a csoki iránti vágy leküzdésére.
Főzés nélkül 10 perc alatt elkészíthető, rövid hűtés után jól szeletelhető, dobozolható és nassolható. Hozzáadott édesítőt nem tartalmaz és még a csoki is cukormentes. 🙂 A proteinporok nem csak turmixként fogyaszthatóak, remek desszerteket lehet készíteni belőlük és a reggeli zabkásához adva is szuper ízesítő. Nekem a málnás-vaníliás a legnagyobb kedvencem. 🙂
Ez a makadámdiós változat pedig remek egy étcsokis nassolnivalóhoz is.
Hozzávalók:
100 gramm makadámdiós casein por                 (rendelhető: www.best-body-nutrition.hu oldalon)
1 csomag NoCarb vaníliás pudingpor                (rendelhető: www.szenhidratmentesteszta.hu oldalon)
40 gramm szobahőmérsékletű kókuszzsír
Sacinál mandulatej, nálam mogyorótej (Ő sem mérte, én is csak érzésre, kb. 2-2,5 dl lehetett)
1 tábla Wawel cukormentes étcsoki                   (Penny)

A protein port és a vaníliás pudingport összekeverem. Hozzáadom a kókuszzsírt és folyamatosan a növényi tejet addig, amíg még egy kenhető de sűrű masszává nem áll össze.
Folpack fóliával bélelt tepsibe kenem a masszát és beteszem a hűtőbe.
Vízgőz felett megolvasztom a csokit és ráöntöm a massza tetejére. 1 óra hűtés után forró vízbe mártott késsel jól szeletelhető.

0 Hozzászólás

Hozzászólás

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum