vendégváró

Só gyűjteményem egyik darabja ez a hibiszkusz-kókusz ízesítésű só. Gyűjtöm a különlegességeket, az ízesített, extra fűszerekkel gazdagított példányokat. Egy ideig nem tudtam, hogy ezt mihez is használjam pontosan, de tökéletesen passzolt natúr csirkemellhez ugyanúgy, mint ehhez a sós-sajtos ropogtatnivalóhoz. Szerencsére nálunk is elérhetőek ilyen különlegesebb ízesítések kulináris boltokban, merjünk kísérletezni velük! Hozzávalók: 1 csomag levelestészta […]

Bár a bébispenót levelét leggyakrabban főzelékként vagy salátaként fogyasztjuk, ennél azért sokkal szélesebb körben felhasználható. Pozitív hatással bír az emésztésre és a hasnyálmirigy működésre, oxálsav tartalma miatt vesekőre hajlamos egyéneknek csak nagyon korlátozott mennyiségben ajánlott a fogyasztása. Ha hihetünk a meséknek, és miért ne? – Popeye a tengerész is ebből nyerte emberfeletti erejét! 😉 Még […]

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!

Címkék

ajvár Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap boldog dolgok boldogság bonbon bor bulgur bébicékla chia colitis colitis diéta csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli előétel esti gyors fagyi feleség felhőlány feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fúziós főétel fűszer fűszernövény gabona gasztroprogram gluténmentes gondolat gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland keksz kelt tészta kence kenyér kirándulás koviubi kreatív krémleves krémsajt kultúra kurkuma kuszkusz kápia kókuszvirágcukor könyv köret laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló nyaralás nyár olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto piac pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein pulyka pástétom reggeli rizottó rizs rozmaring rozscipó rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga szarvasgomba szendvics szeretet szilva szingli színes étel szörp szövegelek szülinap sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült tavasz tea természetfotó tojás tonkabab torta Toszkána turi tészta tök tökmag töltött vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás

Archívum

scroll to top