meglepetés

Tegnap hozzám is megérkezett a Gasztroangyalkám, Ági személyében! :)) Eredetileg úgy volt, hogy mindketten ott leszünk a karácsonyi GBT-n, ezért sokáig titok fedte, hogy Őt én „húztam”, Ő pedig engem… 🙂 Mindketten meglepődtünk ezen amikor e-mail-ben felvettük egymással a kapcsolatot. Végül abban maradtunk, hogy jönnek majd valamikor Budapestre és személyesen találkozunk. Több meghiúsult terv után […]

Örömpalacsinta

november 06 , 2009by Felholany

Az előbb kopogott Valaki az ajtómon és ezzel a nagy tányér ÖRÖMPALACSINTÁVAL ajándékozott meg! :))) Lekváros, kakaós és túrós. Nagyon finommmmmmmm!Egy jó hír alkalmából készült – de ezt sajnos nem árulhatom el… – viszont osztozom az örömében! És köszönöm szépen!

Meglepetés Oscar

október 06 , 2009by Felholany

Zsuzsitól kaptam a kitüntető „Oscar”-t, nagyon szépen köszönöm! 🙂 Ő is inspirálta már konyhai alkotásaimat, és van Tőle még több is a várólistán! Akiknek még sok finom receptet köszönhetek, Nekik küldöm tovább: Ízbolygó, Makka, Napmátka, Lilahangya, Az élet napos oldala.

Meglepetés 2.

július 05 , 2009by Felholany

Két meglepetés egy hétvége alatt, ez a MEGLEPETÉSEK HÉTVÉGÉJE! Most Gabojszának mondok köszönetet, hogy a posztjaim már a http://gasztro.blog.hu/ oldalon is olvashatóak! 🙂 Többek kérésére elindult a Hírlevél szolgáltatásom, melyre feliratkozni a már jól ismert e-mail címen lehet: felholany@vipmail.hu.

Meglepetés

július 03 , 2009by Felholany

Ma nagy megtiszteltetés ért, a blogom felkerült a miner.hu-ra, és csatlakozhattam a gasztro bloggerek egyre bővülő csapatához egy „felhőnyi” egységgel! Köszönet érte az oldal szerkesztőinek, és Pannának! Tagja lenni egy több mint 400 fős „csapatnak”, nagy öröm, és remélem sokan találnak majd jó recepteket az én blogomon is, mint ahogy én is számos hasznos receptet […]

Pfeffer Rita – Felhőlány

Gasztronómia, utazás, élmények, gondolatok, fotók, inspirációk, lifestyle.

Bővebben rólam itt.

Hírlevélre feliratkozás

Jelentkezz a Hírlevelemre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb blogbejegyzésekről!
Loading

Instagram

Címkék

ajvár ajánló alma Amalfi arab Ausztria avokádó Balaton-felvidék balatonfelvidék banán bathura bazsalikom beach birs blog blogszülinap bodza boldog dolgok boldogság bonbon bor borsikafű bulgur burgonya bébicékla cheesecake chia cipó colitis colitis diéta csicseriborsó csiga csirke csirkecomb csoki cukkini cukkini virág cukormentes curry cékla desszert dinnye DIY dnk donáció Egyéb egyéb kreatív egészséges egészséges reggeli egészséges étkezés előétel eper erdő kincse esti gyors fagyi farsang feleség felhőlány fesztivál feta film finedine focaccia fogócska fokhagyma fánk fúziós fürjtojás főétel fűszer fűszernövény gabona galette gasztroprogram gluténmentes gomba gondolat gratin gyerek gyors gyümölcs Gödöllő görögdinnye hal hedonista hisztamin intolerancia humusz hétvége húsvét indiai interjú jamie oliver játék kaland karácsony keksz kelt tészta kence kenyér kifli kirándulás knédli koriander koviubi kreatív krémleves krémsajt kucsmagomba kultúra kurkuma kuszkusz kápia képzőművészet kókuszvirágcukor könyv köret közel-kelet Kőtenger laktózmentes lekvár lencse leveles tészta leves liba likőr lime malac mamafőztje marcipán marhahús medvehagyma meglepetés menta mindful eating mindfulness mogyoró mosoly mozzarella muffin Naplás-tó narancsvirágvíz nassolnivaló november nyaralás nyár október olajbogyó olasz Olaszország oldalas olíva orientális padlizsán palacsinta paleo paradicsom parmezán parázsburgonya pesto petrezselyem piac Pilis pisztráng pite pizza pogácsa polenta Positano programajánló prosciutto protein puffancs pulyka pástétom quiche rebarbara reggeli ricotta rizottó rizs ropogós rozmaring rozscipó ruccola rukkola ráérős rétes Róma sajtos Salerno samosa sertésszűz snidling sonka sous vide spagetti spanyol spenót spárga sumac Szafi szafi termék szarvasgomba szendvics Szentbékkálla szeretet szilva szingli szénhidrátcsökkentett színes étel szörp szövegelek szülinap szőlő sárgarépa séta sós sörkorcsolya sült süti sütőtök tahini tavasz tea tempura természetfotó tirol tojás tojásmentes tonkabab torta Toszkána turbolya turi tészta tök tökmag töltött túra túró vagdalt vargánya vega vendégposzt vendégváró vkf workshop zabpehely zsálya zöld zöldség áfonya ájurvéda édesburgonya édesség életmód étteremkritika írás újhagyma ősz

Archívum